Welkom bij Het KappersKollektief!

Wat is het Kapperskollektief?

Het Kappers Kollektief is een groep van enthousiaste kappers uit Oost-Nederland. Op dit moment zijn er 12 salons bij het Kapperskollektief aangesloten.

Wat doet het Kapperskollektief?

  • Elke 1e woensdag van de maand hebben wij een training.
  • Op deze training trainen 2 kapsters van elke salon de nieuwste technieken onder leiding van Patrick Kalle & Cor Bouw, Petra van den Burg of Jan Willem Huffmeier.
  • Op deze trainingsavonden gaan de ondernemers bij elkaar zitten en proberen ze elkaar te versterken d.m.v. onderlinge adviezen. Daarnaast zijn er maandelijks lezingen en/of workshops door adviseurs/professionals uit de kappersbranche.
  • De trainingen vinden plaats in Ruurlo bij HCR de Luifel.
  • Kapperskollektief heeft als doel: gezamelijk de vakkennis en de ondernemerskennis op peil te houden.

Nog nooit bij het Kapperskollektief geweest?

Op dit moment hebben wij nog ruimte voor een nieuw lid. 

Schroom niet en kom kosteloos een avond in Ruurlo bij ons kijken. Mail wel even van te voren naar: info@kapperskollektief.nl of bel met Aljan Talens 06-23556187.

Wanneer is de volgende avond?

Onze volgende avond is op woensdag 13 mei a.s. Dit keer geen gewone avond, maar de afsluiting van het seizoen. We proberen dan altijd wat anders te doen dan wat we normaliter doen. Een combinatie van vaktechniek en cabaret door Coenraad Engels staat op het programma. Het belooft een geweldige avond te worden!

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: