Welkom bij Het KappersKollektief!

Wat is het Kapperskollektief?

Het Kappers Kollektief is een groep van enthousiaste kappers uit Oost-Nederland. Op dit moment zijn er 12 salons bij het Kapperskollektief aangesloten.

Wat doet het Kapperskollektief?

  • Elke 1e woensdag van de maand hebben wij een training.
  • Op deze training trainen 2 kapsters van elke salon de nieuwste technieken onder leiding van Patrick Kalle & Cor Bouw, Petra van den Burg of Jan Willem Huffmeier.
  • Op deze trainingsavonden gaan de ondernemers bij elkaar zitten en proberen ze elkaar te versterken d.m.v. onderlinge adviezen. Daarnaast zijn er maandelijks lezingen en/of workshops door adviseurs/professionals uit de kappersbranche.
  • De trainingen vinden plaats in Ruurlo bij HCR de Luifel.
  • Kapperskollektief heeft als doel: gezamelijk de vakkennis en de ondernemerskennis op peil te houden.

Nog nooit bij het Kapperskollektief geweest?

Op dit moment hebben wij nog ruimte voor een nieuw lid. 

Schroom niet en kom kosteloos een avond in Ruurlo bij ons kijken. Mail wel even van te voren naar: info@kapperskollektief.nl of bel met Aljan Talens 06-23556187.

Wanneer is de volgende avond?

Onze volgende trainingsavond is op woensdag 10 december om 19.30 uur in de HCR de Luifel in Ruurlo. Let op dit is de 2e woensdag van de maand!!

Dit keer zullen Patrick Kalle en Cor Bouw of Marlies van Gilst weer een kniptrendtraining geven en gaan de ondernemers weer met elkaar in discussie tijden het Kapperscafé.

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: