Welkom bij Het KappersKollektief!

Wat is het Kapperskollektief?

Het Kappers Kollektief is een groep van enthousiaste kappers uit Oost-Nederland. Op dit moment zijn er 11 salons bij het Kapperskollektief aangesloten.

Wat doet het Kapperskollektief?

  • Elke 1e woensdag van de maand hebben wij een training. Ons seizoen loopt van september tot en met mei.
  • Ons seizoen is in 3 blokken van 3 maanden verdeeld. Elk blok heeft zijn eigen thema. De 1e avond van elk blok is een demo-avond, de 2e en 3e zijn werkavonden.
  • Op deze werkavonden gaan de ondernemers bij elkaar zitten en proberen ze elkaar te versterken d.m.v. onderlinge adviezen. Daarnaast zijn er lezingen en/of workshops door adviseurs/professionals uit de kappersbranche. De kapsters krijgen vaktechnische trainingen.
  • De demo-avonden zijn bedoeld voor alle saloneigenaren en alle medewerkers, op de werkavonden mogen telkens 2 medewerkers per salon komen.
  • Al onze trainers hebben hun sporen verdiend in de vaderlandse kappersbranche: Patrick Kalle, Petra van den Burg en Frank Vonkeman.
  • De trainingen vinden plaats in Ruurlo bij HCR de Luifel.
  • Kapperskollektief heeft als doel: gezamelijk de vakkennis en de ondernemerskennis op peil te houden.

Nog nooit bij het Kapperskollektief geweest?

Op dit moment hebben wij nog ruimte voor een nieuw lid.

Schroom niet en kom kosteloos een avond in Ruurlo bij ons kijken. Mail wel even van te voren naar: info@kapperskollektief.nl of bel met Aljan Talens 06-23556187.

Wanneer is de volgende avond?

Onze volgende avond is op woensdag 10 mei om 19.30 uur in de Luifel in Ruurlo. Dit keer is er voor de medewerkers een herenvaktraining van team Frank Vonkeman en hebben de ondernemers een presentatie over Facebookmarketing van Remco Helming van RAW Internetmarketing. Ook komt de nieuwe directeur van de ANKO, Wijnand van Unen, deze avond een kijkje bij ons nemen.

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: